Ювілей Goo.N в Україні

Приємні новини для батьків. До 10-річчя Goo.N в Україні – японські підгузки, які є лідерами продажів серед японських брендів в Україні, отримують нову регулярну ціну - 499 грн.

Фіксована ціна у 499 грн – стосується, як підгузків на липучках так і трусиків-підгузків.

Нагадаємо про переваги продукції бренду Goo.N

Структура підгузків Goo.N має унікальну тривимірну форму: м'яку на дотик і насичену вітаміном Е, що дає змогу мінімізувати прямий контакт зі шкірою й уникнути подразнення.

Шкіра малюка залишається м'якою та сухою, бо структура підгузку пропускає повітря і дозволяє вільно «дихати», що унеможливлює виникнення попрілості.

Goo.N не використовує ароматизатори, застосовує виключно - спеціальний нейтралізатор запаху. Немає у складі підгузку і поліетилену, такого популярного у підгузках економ класу.

Крім того, підгузки Goo.N у всіх розмірних сітках мають високі манжети навколо ніжок, а така особливість, гарантує надійний захист від протікань і дає можливість дитині бути непосидючою та активно вивчати світ.

Підгузки Goo.N мають спеціальний індикатор, що вказує на ступінь заповнення, та наочно інформують про момент, коли необхідно змінити підгузок.

У розмірах для найменших малюків NB, S, M підгузок має унікальну рельєфну поверхню SARA SARА, з пористим зовнішнім шаром, це дає змогу швидко та рівномірно вбирати вологу.

Щодо трусиків-підгузків Goo.N, то вони дуже тонкі та легкі, як білизна з бавовни, їх практично не помітно під одягом.

При контакті з вологою, малюк не відчуватиме дискомфорту, – вони не розбухатимуть і не сповзають при намоканні.

У трусиках-підгузках Goo.N шкіра малюка також надійно захищена від пелюшкового дерматиту, тому, що матеріали виробу повітропроникні, а новий абсорбент швидко вбирає та рівномірно розподіляє вологу по всій поверхні і не дає утворюватися «грудкам».

Трусики-підгузки у розмірах для найменших, мають унікальну рельєфну поверхню SARA SARA.

М'який еластичний пасочок делікатно прилягає до тіла малюка, не тисне на животик і не допускає протікання.

Повітряні подвійні оборочки на паску і навколо ніжок, запобігають можливості витікання вмісту назовні, при цьому забезпечують комфортний повітрообмін для цієї делікатної зони.

Трусики-підгузки Goo.N дуже легко замінити й утилізувати, - достатньо розірвати боковинку, згорнути трусики, зафіксувавши спеціальною стрічкою для утилізації.

Зручна та вигідна відмінність в тому, що вони виготовлені з огляду на анатомічні особливості дитини.

Тільки в оригінальних японських трусиках-підгузках Goo.N, починаючи з розміру L, узяті до уваги фізіологічні особливості хлопчиків і дівчаток.

Вони дозволять малюкові швидше перейти від трусиків-підгузків до звичайних трусиків, а також поступово, але усвідомлено, звикати до горщика.

Японські підгузки Goo.N – бездоганна японська якість і ніжна турбота про вашого малюка, тепер з новою фіксованою ціною у – 499 грн.

Шукайте у дитячих крамницях України та замовляйте онлайн.

Поділися цією статтею з іншими татами і мамами: