ТОП подарунків дітям до 14 лютого.

14 лютого світ відзначає День святого Валентина - свято закоханих різного віку. У цей день багато людей освідчуються у коханні, нагадують один одному про свої почуття.

А ви готуєте подарунок своїй половинці? Якщо у вас вже є діти - обійти їх у свято кохання буде зовсім неправильно! Адже День закоханих - про ЛЮБОВ, а вона багатогранна!

Плюс, дарувати подарунки, проявляти турботу в сім'ї - дуже корисна та мила традиція, яку, будьте певні, діти візьмуть у своє доросле життя.

Так що ж подарувати дитині у це свято, крім Валентинки з зізнаннями і теплими побажаннями?

М'які й мімішні

М'який персонаж - «золотий стандарт» подарунка, любов до яких підвласна будь-якому віку. Милий пухнастик - ведмедик або мультяшна Свинка Пеппа - порадує і змусить посміхнутися.

А ще стане новим другом, про якого можна піклуватися і завжди брати з собою.

Веселые интерактивные игрушки

Індустрія іграшок розвивається з урахуванням сучасних трендів. Так музичний хіт став для виробників суперідеєю - пісеньку співає весь світ!

Вірусна мелодія про сімейство Baby Shark захопила і дорослих, і дітей. М'які акули стали улюбленою іграшкою і тримаються у ТОП-списках дитячих іграшок.

Потискати кумедну акулу з сімейства Baby Shark буде не проти і хлопчисько, і дівчинка. Подарунок зі стовідсотковою гарантією настрою!

Альтернативою стане пустотливе щеня або єдиноріг Jiggly Pup, який кумедно танцює під музику.

Він розтопить серця усього сімейства! У цуценяти еластична шерстка з полімерних матеріалів, яка кумедно трясеться у русі.

Іграшки для творчості

Якщо ваш малюк - натура творча, подаруйте йому набір, з яким можна творити та креативити.

Завдяки такому набору можна створити ще багато подарунків: наприклад, шедевр образотворчого мистецтва чи листівку та презентувати бабусі.

А ось релакс-ефект малюкові подарує кінетичний пісок. Тут і творчість, і антистрес, і розвиток дрібної моторики - 3в1!

Іграшки для хлопчиків

Безпрограшний варіант подарунку для вашого шибайголови - це машинка! Крута гоночна або модель міського транспорту.

Її можна ганяти самому, а також грати з татом і друзями.

 

А ось досвідчених автомобілістів здивують Screechers Wild - це машинка, яку можна запускати і трансформувати у фантастичну істоту.

Іграшки для дівчаток

Дівчата в усі часи обожнюють лялечок. А сучасні дівчата фанатіють від лялечок L.O.L. Surprise! І це знають усі! Тому не намагайтесь винайти велосипед - робіть ставку на набори з цими чарівними леді.

Спеціально до Дня святого Валентина компанія MGA Entertainment випустила святкову серію «Валентинки» від бренду L.O.L. Surprise! Ексклюзівні хлопчик і дівчинка - солодка парочка!

Для гри у доньки-матері підійде улюблена Baby Born Surprise! – милий пупсик з аксесуарами або мімішний улюбленець. .

Що ще?

Фантастичні єдинороги, м'які танцюючі лами чи, наприклад, світ реальних тварин у мініатюрній, але вельми деталізованій копії, як стретч-іграшки Ери динозаврів - Морські хижаки

Або зростаючий з яйця справжній динозавр Dino eggs - Динозаври.

Ці іграшки – чудовий антистрес, адже виконані зі спеціального матеріалу, що добре тягнеться, а всередині є наповнювач, який приємно жмакати.

А іще це «прокачування» знань з давньої фауни, адже у листі колекціонера - докладний опис кожного іграшкового героя.

Сподіваємося, що наш орієнтир по подарунках до Дня святого Валентина допоможе вам визначитися з вибором!

І навіть якщо ви не шанувальник цього свята, Валентинів день - це як мінімум ще один привід сказати рідним, як ви їх любите!

Поділися цією статтею з іншими татами і мамами: