Відмова від індивідуальної офісної урни - маленький внесок KIDDISVIT у збереження природи України.

Офіс компанії попрощався з індивідуальними сміттєвими урнами.

Компанія KIDDISVIT уже більше трьох років дотримується принципів екологічності та своїми діями демонструє турботу про навколишнє середовище.

На даний момент ми формуємо нову звичку, яка, ми сподіваємося, стане маленьким, але істотним кроком на шляху збереження природи і життя на  нашій планеті.

Так, можливо, на першому етапі це не дуже комфортно й до зміни потрібно звикнути, але ми впевнені, що кожному під силу подбати про те, щоб зібране за день сміття потрапило до «тематичних» контейнерів, а значить було правильно відсортоване для переробки.

Три роки тому ідея турботи про навколишнє середовище була оформлена в інформаційні плакати у місцях загального користування - дуже важливо було донести актуальність цієї проблеми до кожного співробітника KIDDISVIT.

У травні 2018 року сміття почали сортувати: встановили спеціальні контейнери для збору паперу в кабінетах, а на загальній кухні - контейнери для пластику та харчових відходів.

Ми сортуємо: пластикові кришки, пластикові пляшки, тетрапак з-під соків, картонні упаковки, поліетилен, батарейки, папір та іншу макулатуру.

Наступний крок - адаптація робочого місця та співробітників до формату роботи без індивідуальної урни.

Адже від кожного з нас залежить, чи перетвориться наша планета у кашу зі сміття та пластику!

Довідка:

В Україні 6 тисяч офіційних звалищ, на яких накопичилося понад 12,5 млрд тон відходів. Якщо у цифрах - то це гора з основою 20 км і висотою 10 км. Справжній Еверест зі сміття!

За неофіційними даними, це лише вершина айсбергу! Адже неофіційних звалищ у нас понад 35 тисяч. Вони займають приблизно 14 тис. кв. км, а це за розмірами шість таких країн, як Люксембург!

Поділися цією статтею з іншими татами і мамами: