KIDDISVIT – переможець Премії HR бренд Україна 2022 в двох номінаціях!

Після повномасштабного вторгнення 100% наших співробітників знаходились в режимі віддаленої роботи – перебували в Україні та закордоном. Важливо було розуміти, де знаходяться працівники та як організован їхній робочий час.

Потрібно було організувати роботу працівників так, щоб вони могли долучатися до волонтерської діяльності та бути корисними навіть при зменшенні робочого навантаження. Для оперативного прийняття рішень ми потребували швидкого доступу до інформації.

Керівник відділу персоналу Вадим Чумаченко разом з IT-спеціалістами за місяць виключно внутрішніми ресурсами створили асистент-бота DONE WORK KIDDISVIT. Це дозволило автоматизувати робочі процеси.

22 вересня – 20 жовтня 2022 року компанія KIDDISVIT взяла участь з digital-рішеннями у Всеукраїнському онлайн-марафоні «Досвід роботодавців в умовах війни: кейси номінантів премії».

27 жовтня відбулися підсумки Премії HR бренд Україна 2022 та оголошення переможців.

Компанія KIDDISVIT отримала нагороди у двох номінаціях:

  • Переможець «HR воєнного часу» з проєктом «KIDDISVIT – трансформація компанії від лідера в галузі товарів для дітей до волонтерської організації міжнародного рівня».
    Ми об’єднали робочі процеси компанії і волонтерську діяльність працівників, щоб допомагати країні та наближати спільну Перемогу!
  • Переможець «Digital HR» із проєктом «Асистент-бот як система управління ефективністю персоналу».
    Асистент-бот – це зручний інструмент для автоматизації робочих процесів всередині команди та оперативного прийняття управлінських рішень стосовно стратегії розвитку компанії.

Це перемога HR-департаменту та спільне досягнення всієї команди KIDDISVIT. Вперед до нових вершин!

Дякуємо організаторам Премії HR бренд Україна 2022 за цю важливу подію і журі – за визнання досягнень компанії KIDDISVIT.

Поділися цією статтею з іншими татами і мамами: