KIDDISVIT передав антистрес-іграшки та журнали дітям-переселенцям від групи компаній Hand2Mind, Learning Resourse та Educational Insights.

Хочемо розповісти про маленький, але дуже важливий проєкт з нашими партнерами, групою компаній Hand2MindLearning Resourse та Educational Insights, які допомагають українським дітям.

Розуміючи ситуацію в Україні, вони безкоштовно запропонували адаптовану українською мовою електронну версію Express Your Feelings Journal – журнал для розвитку емоційного інтелекту.

Ми в свою чергу надрукували цей журнал разом з нашими партнерами - друкарнею Роял Принт та благодійною організацією Parents for Ukraine.

У результаті вийшов повноцінний антистрес набір для дітей - дитячий журнал від провідних психологів Hand2Mind + кульковий пластилін від Educational Insights.

Передали набори дітям у шелтери Дніпра, Львова, клініку Охматдит та наш гуманітарний центр.

На жаль, сьогодні багатьом дітям довелося покинути свої будинки через цю страшну війну і тимчасово залишитися у знайомих або в шелтерах, де дбають про них та гостинно приймають.

Але, незважаючи на ці страхіття, вони точно знають, що є добро, і що є зло. І точно прагнутимуть робити світ кращим!

А ми повинні лише трохи допомогти їм вирости гідними, сильними духовно та добрими людьми, продовжувати дарувати гарний настрій та найкраще майбутнє!

З таким журналом дитині легше пережити весь цей час, легше зрозуміти емоції через доступну інформацію, інфографіку та творчість.

З ним дитина зможе більше дізнатися про різноманітність усіх двадцяти почуттів, зможе описувати, що відчуває всередині та зовні. А також навчиться керувати почуттями, які навіть важко піддаються цьому.

Діти розумні, добрі та сміливі – їм це точно під силу!

Нехай кожна дитина буде щасливою!

А небо над їхніми головами мирним!

Поділися цією статтею з іншими татами і мамами: