KIDDISVIT завітав до маленьких пацієнтів лікарні «Охматдит».

Ще у перші дні війни компанія KIDDISVIT відправила до лікарні «Охматдит» майже весь запас підгузків зі свого складу у Києві.

Бо у лікарні виникла термінова потреба, а у місті - катастрофічний дефіцит. Були закриті магазини, аптеки та ТЦ.

 

 

Ми мали змогу допомогти. Так і зробили. Підгузки довелося доставляти під час комендантської години, у супроводі загону ТРО. Швидко привезли, швидко відвантажили. Усього 962 упаковки підгузків Goo.N. Без зайвих слів. Столиця була під обстрілами.

Напередодні Дня захисту дітей, Павло та Ольга Овчиннікови завітали до лікарні та передали іграшки. Поспілкувалися з генеральним директором закладу Володимиром Жовніром, з персоналом та особисто з дітьми, які нині перебувають у лікарні.

Це історія про Героїв. Тих, хто лікує дитячі мрії, рятує дитинство та стоїть на варті життя.

Ілюші десять. Вони із мамою потрапили під обстріл у Маріуполі. Ілюша втратив маму та ледь не втратив ногу. Жінка обіймала сина, доки билося її серце. Хлопця вивезли в окупований Донецьк. Звідти до «Охматдит» його забрала бабуся. Лікарі дивом врятували ногу Іллі.

Таких сумних історій в «Охматдит» досить багато… Про дітей, які враз стали дорослими. Бо за свій такий маленький вік вже встигли відчути так багато болю та страху.

Ілюша роздивляється електронний конструктор ZNATOK. Зацікавлений. Доки заживає нога – саме те. Трохи засмучений правда, що доведеться читати інструкцію. Справжні пацани не плачуть і… не читають інструкцій!

Ось п’ятирічна дівчинка. Мама дівчинки притискає до себе білосніжне м’яке ведмежа. Радіє наче. А в очах сум. У її дитини ампутовано ніжку.
Дівчинка, отримала в подарунок лялечку L.O.L. із синім волоссям. На деякий час вона відволіклася від сумних думок, відкрила коробку, задивилася на вбрання ляльки і загралася… Потім посміхнулася і задала лише одне питання: як ви дізналися, що мені подобається синій колір і я мріяла про таку ляльку?

Стійкість дітей вражає до глибини душі. Пройшовши недитячі випробування, вони продовжують щиро, по-дитячому радіти простим речам. Новеньким фломастерам, ведмедикам або кубіку-рубіку.

Кваліфіковані лікарі клініки щодня невтомно рятують дітей. Надають психологічну допомогу та підтримку дітям та їхнім батькам. Проводять надважкі операції, дарують дітям надію на повноцінне дитинство. Герої нашого часу. Інакше не назвеш.

Побувавши у стінах лікарні, почувши безліч історій, побачивши жахіття, яких накоїла війна, маємо лише одне бажання – допомагати. Тим, що ми вміємо краще за все.

Наша місія – наповнювати дитинство. Їхня – зберегти.

Підтримуйте один одного, даруйте увагу, тепло - близьким, рідним та тим, хто цього потребує найбільше саме зараз!

Поділися цією статтею з іншими татами і мамами: