KIDDISVIT та MYplay запустили Всеукраїнський челендж

Зворушлива зустріч

Центральний вхід «Дніпропетровська міська клінична лікарня №21 ім.проф. Є.Г. Попкової», що на вулиці Канатній, 17.

Біля паркана – журналісти та лікарі. Вхід на територію заборонено.

KIDDISVIT та MYplay приїхали, щоб підтримати лікарів і передати їхнім дітям подарункові набори з іграшками до Великодня.

Іграшки до Великодня

42 пакунки для дітей віком від 3 до 12 років. Діти чекають удома, а батьки у білих халатах рятують людські життя від COVID-19.

Кожен набір – це універсальний подарунок, який буде цікаво отримати дитині будь-якого віку: настільна гра Cortex, що об’єднає усю родину, фломастери та олівці  Scentos, кубик Rubik's, повітряна піна Foam Alive, яка допоможе зняти стрес.

А також набір L.O.L. Surprise! серії Spring Bling – весняний сюрприз із колекційною лялечкою та улюбленцем. Дівчатка всього світу фанатіють від L.O.L., от і донечки медиків матимуть омріяних лялечок.

До речі, компанія MGA – виробник L.O.L. Surprise! також передала лялечок дітям лікарів у США й Іспанії, щоб підтримати їх і нагадати, що ми поруч, ми цінуємо те, що вони роблять кожного дня.

Медики дякують і повертаються за паркан, аби далі воювати в лікарні із невидимим ворогом.

Челендж для бізнесу #підтримайлікарівгероїв

KIDDISVIT разом із мережею магазинів MYplay запустили челендж для бізнесу в Україні #підтримайлікарівгероїв.

Бо сьогодні саме МЕДИЧНІ ПРАЦІВНИКИ є найбільш вразливими перед небезпекою коронавірусу. 

Павло Овчинніков, СЕО компанії KIDDISVIT та співзасновник мережі дитячих магазинів MYplay:

«У нас широкий асортимент іграшок та ігор, що дарують розвиток і радість дітям. Діти лікарів нині практично позбавлені уваги власних батьків. Батьки-медики наразі ведуть боротьбу з «невидимим ворогом» - коронавірусом. Тому ми вирішили підтримати українських лікарів і забезпечити їхніх дітей приємними подарунками до Великодня».

На лікарях – відповідальність за порятунок жителів міста, області, України. І, звісно, вони сьогодні на «передовій». На другому плані – родина та діти.

Ми вирішили не лишатися осторонь проблеми та трохи підтримати наших лікарів. І власним прикладом продемонструвати, що бізнес може посприяти не тільки грошима, а й продукцією, якою займається компанія.  

Ідея Всеукраїнського челенджу #підтримайлікарівгероїв проста: кожна компанія, що відчуває свою соціальну відповідальність перед суспільством, у якому працює, навіть не маючи значних коштів на соціальні проєкти, може знайти ресурси та підтримати власною продукцією чи сервісом лікарів, що ведуть боротьбу з COVID-19 у будь-якому місті України.

Закликаємо бізнес Дніпра, Харкова, Одеси, Києва та інших міст долучитися до Всеукраїнського челенджу #підтримайлікарівгероїв.

 

Поділися цією статтею з іншими татами і мамами: