Зустріч у форматі «питання-відповідь» із ТОП-менеджерами KIDDISVIT.

 

Взаємодія у команді компанії на усіх рівнях — один із важливих показників успішного бізнесу.

Якщо обидві сторони відкриті для спілкування, зрозуміло й чітко висловлюють свої думки, це гарантує, що усі “на одній хвилі”, а цілі, напрями дій та очікування співпадають.

Тетяна Денисюк запропонувала ідею - Академія KIDDISVIT підтримала та успішно реалізовує проєкт «Зустрічі з керівниками».

Формат таких зустрічей дуже сподобався команді KIDDISVIT.

У неформальній обстановці, у діалозі можна значно покращити зв’язки у команді: люди стають ближче.

За чашкою кави працівникам завжди легше обговорювати і проєкти, над якими вони працюють, і проблеми, з якими стикаються, і питання, що виникають у процесі роботи.

Приємна атмосфера відкритості, щирості та діалогу, коли усі присутні відчувають, що можуть вільно спілкуватися на будь-які теми.

Саме так можна більше дізнатися про лідера команди. Спитати, чим він цікавиться поза роботою, що любить, що читає, про що мріє. 

«Перед нам стояла мета – витягти людину на одну годину з щоденної роботи, з її звітів, таблиць і дедлайнів. Дати можливість перемкнутися. Побачити колег із іншого ракурсу. Отримати можливість задати питання, на які у робочі будні не вистачає часу, немає слушної нагоди», - каже Оксана Борсук, керівник Академії KIDDISVIT.

У KIDDISVIT уже відбулися три такі зустрічі з керівниками.

Тетяна Денисюк, заступник генерального директора, говорила про різні погляди на бізнес B2B, про те, як працює роздріб. Розмірковувала, що таке щастя, наголошувала на важливості постійного розвитку.

Алла Корнєєва, керівник відділу ЗЕД, розповіла, чому важливо повсякчас вчитися, ділилася порадами, як уникнути професійного та емоційного вигорання.

Тетяна Валайко, директор із продажів KIDDISVIT, розповіла про власний професійний шлях - від продавчині магазину MYplay до директора з продажів компанії KIDDISVIT.

Цікаво, хто стане наступним спікером та якими крутими кейсами ділитиметься?

Адже ідея зустрічей усім сподобалась! Вільне й відкрите спілкування гуртує команду, прибирає перешкоди, позитивно впливає на атмосферу у колективі KIDDISVIT.

Поділися цією статтею з іншими татами і мамами: