Волонтери KIDDISVIT. Тиждень четвертий!

В умовах війни KIDDISVIT активно допомагає дітям, родинам вимушених переселенців, ЗСУ, ТРО, лікарням Дніпра та області, волонтерським пунктам.

Запитів про допомогу – купа, тож команда компанії перекваліфікувалась на центр швидкого реагування, у режимі терміново «виконали запит» ми живемо вже місяць.

  • Вимушені переселенці потребують елементарних речей. Люди тікали від війни ледь не у домашніх капцях, тож ми налагодили роботу штабу по збору речей та видачі гуманітарної допомоги. Жіночий, дитячий, чоловічий одяг та взуття, предмети  особистої гігієни, підгузки, дитяче харчування, пляшечки для годування, і звісно іграшки.Кожна родина з Харкова, Донецьку, Сєверодонецьку, Лисичанську, Маріуполя, Волновахи, Києва, що потребувала допомоги в вигляді речей першої необхідності, її отримала. Запити продовжують надходити, адже люди їдуть до Дніпра з гарячих точок, - ми зустрічаємо їх і надаємо все необхідне!
  • До кількох дніпровських шелтерів для переселенців, а саме готелю Жовтневий (шелтер КУСТ), гуртожитку на Шинній, шелтеру у селищі Волоське ми доправили матраци, ковдри, постіль, подушки, рушники та підгузки, адже люди приїздять, розміщаються, а спальні місця волонтери не всюди встигають облаштувати.
  • ЗСУ та ТРО боронить Україну, а KIDDISVIT дбає про хлопців. Так ми задовольнили запит однієї військової частини по медикаментах. Військовим з Київщини доправили спальні мішки, каремати та пауербанки, а хлопцям з блокпосту – тактичні окуляри, вологи серветки та цілий ящик шоколаду! Наразі допомогу від KIDDISVIT  отримали 7 військових частин.
  • До Центру гуманітарної допомоги для жінок та дітей переселенців, який працює на базі школи №16 за адресою м. Дніпро просп. Богдана Хмельницького 14 б.  ми передали підгузки для дітей та дорослих, зубні пасти, щітки, дезодоранти, гелі, рідке мило, паперові рушники, туалетний папір, вологі серветки, дитяче харчування та воду.
  • До Дніпропетровської обласної станції переливання крові – халати, дезінфектори, та гумові одноразові рукавички.
  • До Міської багатопрофільної клінічної  лікарні матері та дитини ім. проф. М.Ф. Руднєва  - воду, дитяче харчування, медичні халати та гумові одноразові рукавички.
  • До Дніпропетровської обласної дитячої лікарні спільно з дитячим магазином СМІК передали дитячий одяг та взуття.
  • Допомогу KIDDISVIT доправила і до Дніпровського будинку матері та дитини – це 11 матусь з дітками, яким немає й року. Усі вони отримали підгузки, дитяче харчування, предмети особистої гігієни для матусь.
  • ТРО Варта Дніпра – отримала 15 пар спеціальних рукавичок.
  • А БО "БФ «ДНІПРО ЕНІМАЛС» - харчування для собак.
  • Будинку милосердя, що розташувався при храмі і розмістив 20 переселенців, надіслали дитяче харчування та підгузки.

Ми тримаємось і працюємо у режимі допомоги 24/7, разом наближаючи нашу Перемогу!

Поділися цією статтею з іншими татами і мамами: