Трендові ляльки та лялькові набори під ялинку – ТОП-11!

Лялечки від KIDDISVIT, про яких мріють.

Лялечки Big B.B. Doll від L.O.L. Surprise!

Це найбільші лялечки L.O.L., які ви бачили!

Стильні подружки тільки-но повернулися з шопінгу та поспішають показати свої покупки. Кожна може влаштувати «огляд-розпакування», щоб похизуватися придбаним.

У комплекті одяг, рюкзак, модні сережки, а ще стіл, крісло і навіть спеціальних фон для знімання «стрімів» для Instagram.

У серії 7 лялечок: Леді-DJ, Королева Бджілка, DJ-Песик, Королева Кітті, Кролик Стриб-Скок, Бон-Бон, Діджей. Обирай улюблену ляльку та збирай колекцію!

Ціна: від 1199 грн

Колекційна лялька Святкова Леді 2021 від L.O.L. Surprise!

Ця феєрична красуня - колекційна лялька від L.O.L. Surprise!

Найчарівніша та найвитонченіша лялечка! Її вишуканий одяг дуже пасує до новорічних свят!

У комплекті - ексклюзивна лялечка та спеціальний стенд, виконаний у вигляді півмісяця з режимами мерехтіння: з ним можна влаштовувати диско-вечірку або використовувати як нічник.

Ціна: 1899 грн

Гламурний кемпер від L.O.L. Surprise!

Стильний кемпер для шалених подорожей.

Це автомобіль, басейн із водною гіркою, багатоярусні ліжечка, зона для мейкапу, гардеробна, ванна кімната, модний подіум, зона для барбекю, навіть пульт діджея.

55 сюрпризів для розпакування та 10 ігрових зон! Кемпер має срібне покриття та яскраві елементи кольору фуксії - це мегатренд!

Мандрувати та влаштовувати вечірки тут можуть модні ляльки O.M.G. і лялечки L.O.L. Surprise! Тож вмикаємо розваги на повну!

Ціна: 3799 грн

L.O.L. Surprise! серії Movie - Чарівний кіносюрприз

Це повноцінна кіностудія з різними локаціями, серед яких кінотеатр, салон краси, кінозал для зйомок.

Плюс велика знімальна команда професіоналів кіно. Абсолютно нове розпакування, більше 70 сюрпризів, 12 ляльок, секретні 3D-повідомлення – і це просто вау!

Ціна: 4225 грн

Na! Na! Na! Surprise 3в1 – Рюкзачок-спальня Сари Снаґлз

Це милий плюшевий рюкзак у вигляді ведмедика, всередині якого сховалася затишна кімнатка з ексклюзивною лялечкою.

Ось такий сюрприз приготував ігровий набір з лялькою – Рюкзачок-спальня Сари Снаґлз!

За допомогою ігрового набору можна облаштувати кімнату так, як вам подобається! Рюкзачок перетворюється на затишну спальню, є ліжечко, ковдрочка - усе м’якеньке та пухнасте.

У шафу можна повісити одяг лялечки, аксесуари зберігаються у спеціальній скриньці. І головне - у рюкзаку на дитину чекає перша у світі м'яка шарнірна стильова лялечка з розкішним волоссям!

Ціна: 1755 грн

Розкішний маєток із сюрпризами від L.O.L. Surprise!

Ігровий меганабір L.O.L. Surprise! серії O.M.G. – Розкішний маєток  – це новий величезний ігровий будиночок для ваших подружок L.O.L. Surprise! і L.O.L. O.M.G.!

Всередині - ліфт, басейн з гіркою, кафе з віконечком drive-through, кінотеатр, спа-зона, спальня, ванна кімната, гардеробна, ігрова зона, кухня, навіть є камін на даху!

А ще більше 85 сюрпризів для розпакування!

Розміри будиночка: 122*122 см.

Ціна: 10995 грн

Піжамна вечірка від Na! Na! Na! Surprise!

Хто не любить піжамних вечірок? 

Ігровий набір із лялькою Na! Na! Na! Surprise! серії Teens – Піжамна Тедді-вечірка Лари Вонн містить усе необхідне для паті!

У наборі - стильна лялечка Na! Na! Na! Surprise! Teens з довгим хвилястим волоссям висотою 28 см, піжамка з ведмедиками, подушка-ведмедик, маска для сну, гребінець.

А ще є спальний мішок. Якщо придбати обидві лялечки серії Піжамна вечірка (Піжамна Кітті-вечірка Міли Роуз і Піжамна Тедді-вечірка Лари Вонн), то спальні мішки дитина зможе використовувати як хатні капці.

Ціна: 2355 грн

Мяу-мяу кемпер від Na! Na! Na! Surprise!

І з нову кемпер, але дуже мімішний: з вушками котика, цілковито у темі котиків! Ігровий набір Na! Na! Na! Surprise! – Мяу-мяу кемпер – чудовий транспорт для подорожей і розваг.

Він досить мобільний – трансформується у декілька ігрових зон: кухню, їдальню, ванну кімнату, гардеробну. У кемпері є гамак, вікна та двері, посуд для кухні, меблі (усі шухлядки функціональні), аксесуари.

Комфортною у ньому мандрівка буде для лялечок серії Na! Na! Na! Surprise! У розкладеному вигляді довжина кемпера - 90 см. 

Ціна: 3799 грн

Колекційна мегалялька Rainbow High

Амайя на подіумі – найбільша лялечка у родині Rainbow High!

Лялька з повною артикуляцією та довгим веселковим волоссям модельного зросту - 61 см, має рекордну довжину волосся - 35 см.

У комплекті - два набори одягу, взуття та стильні аксесуари: браслети, каблучки. А пасок ляльки з буквами може стати стильним чокером для дівчинки.

Ціна: 3999 грн

Модний кампус від Rainbow High

Свій власний кампус, у якому вирує студентське життя: тут дійсно усі дорослі! Адже кожен студент, якому пощастило потрапити до Rainbow High, мріє жити у цьому казковому гуртожитку.

Ігровий набір для ляльок Rainbow High - Модний кампус - має три поверхи, справжній ліфт, гідромасажну ванну з ефектом бульбашок, функціонуючий душ і раковину, сушарку з робочим циклом віджиму, диван і матрац.

Є вітальня та кухня, а ще безліч таких необхідних для модних лялечок аксесуарів: палітри для макіяжу, зошити для ескізів, ноутбук, кавові чашки, пляшки з водою.

Усе, аби з комфортом відпочивати після навчання у Школі Яскравого стилю.

Ціна: 11995 грн

Лялька Baby Born – наче справжнє немовля!

Справжній хіт декількох поколінь – лялечка Baby Born може їсти кашу, пити молочко з пляшечки, ходити на горщик, мочити пелюшку, спати з закритими очима, купатися разом з дитиною, плакати справжніми сльозами!

У стандартному наборі ляльки Baby Born багато аксесуарів: пляшечка для годування, пакетики каші, посуд, підгузок, браслет новонародженого і навіть особиста ID-карта!

Ціна: від 1499 грн

Сподіваємось, що новорічно-різдвяні подарунки від KIDDISVIT варті того, аби їх поклали під ялинку.

Адже за такі подарунки Діду Морозу не буде соромно - вони 100% принесуть радість вашим дітям і вам! 

Поділися цією статтею з іншими татами і мамами: