Порівняльний огляд м'яка Peppa Pig: оригінал та підробка

Одним з найпопулярніших товарів на ринку іграшок, які часто підробляють, є героїня однойменного мультфільму про Свинку Пеппу Peppa Pig. Яких тільки не придумають підробок на неї та її персонажів: м'які, пластикові, глиняні – просто будь-які! Якість підробок теж різна, але є досить стерпні. У будь-якому випадку, підробка - це не оригінал, тому і питання безпеки стоїть гостро.

Давайте подивимося на м'які іграшки, яких так хочуть діти :) Пропоную почати з оригіналу.

Пеппа, 40 см

Оригінальна Пеппа дуже пухкенька. З гарним рожевим носом і п'ятачком. Акуратним рожевим ротиком невеликого розміру, вишитий на штучному хутрі.

П’ятачок невеликого розміру, ніде немає перекосів, претензій до якості немає.

Мишка пришитий міцно, відірвати можна, якщо довго намагатися) На етикетці вказаний склад, термін придатності, дата виробництва, реквізити виробника та імпортера в Україні, компанія КІДДІСВІТ. У разі чого можна звернутися за адресою з пропозиціями або претензіями.

ДЖОРДЖ, 30 см

Джорджик маленький, але пухкий. Акуратний приємний рожевий п'ятачок. Добре пришиті вуха. Тонкі лапки, хвостик гачком та лейбочка.

Динозавр, ррррр, як в мультфільмі, живе під пахвою)

Реквізити виробника та імпортера, та інша важлива інформація, яка повинна бути українською мовою на етикетці оригінальної продукції.

Обидві іграшки хорошої якості, приємні на дотик, зроблені з безпечних матеріалів. Деталі надійно пришиті, цікаві, та персонажів легко впізнати. Оригінали йдуть в індивідуальному поліетиленовому прозорому упакуванні, щоб не забруднити іграшку.

Де можна купити оригінальні м'які іграшки Свинка Пеппа Peppa pig?

Великі мережеві магазини дитячих товарів піклуються про маленьких дітей, тому часто там можна зустріти саме оригінальні іграшки з ліцензією. Наприклад, Антошка, Будинок іграшок. При покупці не соромтеся питати сертифікати якості, імпортери та постачальники за цим чітко стежать.

Поділися цією статтею з іншими татами і мамами: