Самокати Micro на захисті океанів.

Компанія Micro стала на захист океанів.

Щорічно у води Світового океану потрапляє 13 мільйонів тон пластикових відходів.

Це пакети, пляшки, пакування, контейнери, тощо. Пластикові відходи вбивають мільйони тварин. Вже постраждали майже 700 унікальних видів птахів, риб і черепах.

За прогнозами експертів, до 2050 року в океанах буде більше пластику, ніж риби.

Аби запобігти екологічній катастрофі, бренд Micro розробив власну стратегію порятунку планети і з 2020 року випускає лінію екологічних дитячих самокатів, у яких використовується перероблений морський пластик.  

Ці самокати допомагають дітям не лише досліджувати свою планету, а й захищати її.

Залучати відходи у виробництві - прогресивна практика компаній, які дбають про навколишнє середовище.

Бренд Micro переробляє зібрані на звалищах відходи океанічного пластику та використовує їх у виробництві екологічно чистих самокатів Micro Eco.

Приміром, підніжки (і гальма на Mini Micro Deluxe Eco) дитячих самокатів Eco виготовлені з перероблених рибальських сіток (а це близько 10% усього пластику  в океані), мотузок та інших пластикових відходів морської промисловості.

Окрім цього, Micro передає один відсоток від продажу своєї лінійки продуктів Eco екологічним благодійним організаціям - у співпраці з 1% for the Planet.

1% for the Planet – міжнародна некомерційна організація, діяльність якої спрямовано на благополуччя планети та майбутніх поколінь.

1% for the Planet надихає підприємства та приватних осіб підтримувати екологічні некомерційні організації завдяки членству у них.

1% for the Planet засновано у 2002 році. За цей час на роботу екологічних некомерційних організацій зібрано понад 265 мільйонів доларів.

«Ми розуміємо, що проблеми, які стоять перед нашим світом, надто серйозні, аби їх могла вирішити одна людина чи організація самотужки. Щоб досягти значних позитивних змін, нам усім потрібно працювати разом. Такі компанії, як ми, мають допомагати ще більше. Ми вважаємо наше партнерство з 1% for the Planet ще одним кроком у правильному напрямку», - зауважив Вім Оуботер, засновник бренду Micro.

Компанія KIDDISVIT, як офіційний представник бренду Micro в Україні, пишається соціально відповідальною позицією компанії.

З гордістю інформуємо усіх прихильників бренду: купуючи самокати серії Micro Eco, ви також долучаєтеся до порятунку планети!

Підтримуємо тренд - досліджуємо світ із самокатами Micro Eco і піклуємося про довкілля разом

Поділися цією статтею з іншими татами і мамами: