MGA Entertainment успішно протистоїть фальсифікату іграшок.

Ділимося новинами від нашого ключового партнера:

 

27 липня 2020 року MGA Entertainment (MGAE) зірвала спробу фальсифікатора експортувати підроблений L.O.L. Surprise!

Партію фальсифікованого товару L.O.L. Surprise! вилучили та знешкодили в Китаї.

За контрафактною діяльністю стоїть китайська компанія Guangzhou Yueteng Supply Chain (GYSCM).

Згідно з рішенням суду, GYSCM зобов'язали відшкодувати збитки MGAE, покрити всі витрати, пов'язані зі знищенням підробленої партії, і попросити пробачення.

Ісаак Ларіан, генеральний директор і засновник MGA Entertainment, так прокоментував це рішення суду: «Я дуже задоволений тим, що шахраї не залишилися безкарними. Відшкодування матеріальних збитків за спробу поширення фальсифікату – правильне рішення. Наша компанія активно протистоятиме фальсифікаторам, які намагаються експортувати крадену інтелектуальну власність».

Крім того, в MGA Entertainment не виключають, що підроблена продукція могла бути потенційно небезпечною для здоров'я дітей.

«Наша позиція щодо фальсифікаторів, які намагаються експортувати й імпортувати підробки на L.O.L Surprise! – непохитна  – MGA стоїть на варті своєї інтелектуальної власності! І для нас дуже важливо, щоб фанати наших іграшок розуміли відмінність між справжніми L.O.L Surprise! і підробкою!», – додав генеральний директор і засновник MGA Entertainment Ісаак Ларіан.

Саме для цього компанія створила пам'ятку, в якій чітко вказано, яким має бути вигляд ексклюзивної продукції, та як її відрізнити від підробки.

Крім того, MGA Entertainment самостійно проводить рейди з виявлення фальсифікату.

Із початку 2020 року в Китаї було більше 20 перевірок, у результаті яких фахівці компанії вилучили близько 300 тисяч одиниць продукції.

 

Довідка на MGA Entertainment:

MGA Entertainment, компанія з виробництва споживчих товарів для розваг зі штаб-квартирою в Чатсворті (Каліфорнія), створює інноваційну запатентовану та ліцензійну продукцію, а саме: іграшки та ігри, ляльок, побутову електроніку, предмети інтер'єру, канцелярські та спортивні товари.

До сімейства MGA входять відзначені нагородами бренди, такі як:: L.O.L. Surprise, Little Tikes®, Num Noms™, Poopsie Slime Surprise™, Bratz®, Rainbow High™, Na! Na! Na! Surprise™ и Baby Born.

 

Джерело: https://www.mgae.com/press/lol-surprise-counterfeit-seized-destroyed-in-china

Поділися цією статтею з іншими татами і мамами: