Конструктори ZNATOK від KIDDISVIT дніпровським переможцям олімпіади з фізики!

Конструктори ZNATOK – переможцям олімпіади.

KIDDISVIT привітала переможців ІІ (міського) етапу Всеукраїнської олімпіади з фізики у 2021/2022 навчальному році.

Цього року два навчальних заклади – стали лідерами серед дніпровських шкіл, яким вдалось підготувати найбільшу кількість переможців олімпіади.

А саме, “Дніпровський Ліцей інформаційних технологій при Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара” підготував – 15 переможців, а Комунальний заклад освіти навчально-виховний комплекс № 61  – 10 переможців. 

Юних фізиків задля урочистого привітання зібрали у “Дніпровському Ліцеї інформаційних технологій”.

Павло Овчинніков, СЕО групи компаній KIDDISVIT, кожному з розумак  вручив оригінальний Кубик Rubik`s – найпопулярнішу головоломку у світі.

Аби підтримати переможців та престиж вивчення точних наук, зокрема фізики, у компанії вирішили оснастити кабінети фізики двох міських ліцеїв за лідерів  кількістю олімпіадників, - конструкторами ZNATOK, які у формі гри допомагають зрозуміти складні фізичні явища та пізнати світ електроніки на практиці.

Цікаво, що у 2021 році рішенням експертної комісії з фізики та астрономії Науково-методичної ради МОН України конструктору ZNATOK було присвоєно гриф «Схвалено для використання в освітньому процесі»..

Конструктор ZNATOK рекомендований МОН для практичних занять із фізики для учнів 8, 9, 10, 11 класів, адже він у формі гри допомагає зрозуміти складні фізичні явища та пізнати світ електроніки на практиці.

«Міністерстві освіти компанія KIDDISVIT вирішила допомогти педагогам урізноманітнити уроки фізики у школі. Впевнений, що юні знавці фізики зрадіють подарунку, із задоволенням через практику у формі гри опановуватимуть науку. Адже конструктор ZNATOK на законних підставах зарахований до списку посібників, які допомагають школярам вивчати фізику», - зауважив Павло Овчинніков, співзасновник компанії KIDDISVIT.

ZNATOK - тісно поєднує знання про фізичний світ і практичну користь.

За допомогою конструктора можна зібрати радіо, дверний дзвінок зі світломузикою, пропелер, який літає, детектор руху, вольтметр, радіоприймач, детектор брехні, барометр, мікрофон, інші цікаві прилади.

Усі деталі монтуються на спеціальному плато та не потребують паяння.

У KIDDISVIT  планують оснастити конструкторами кабінети фізики, у школах ще трьох областей.

Обиратимуть за кількістю переможців олімпіади, аби відзначити кращих!

Поділися цією статтею з іншими татами і мамами: