KIDDISVIT запустив благодійний проєкт “Шеврони Героїв”

Шеврони героїв

10% з продажу мілітарі-машинок TechnoDrive передамо на захист українських військових


Стартував благодійний проєкт “Шеврони Героїв” від KIDDISVIT.
Мета – передати частину з продажів на антидрон системи РЕБ для захисту військових України. 

Ми створили колекційну серію машинок TechnoDrive з шевронами різних підрозділів.


В першій колекції 16 моделей з шевронами славетних підрозділів України. Серед яких бригади наступу Національної Гвардії України, Головне управління розвідки Міністерство оборони України, Хартія, Холодний Яр, Птахи Мадяра.


Протягом року з'являться ще декілька колекцій авто з шевронами різних військових підрозділів. Всього буде 50 шевронів. Кожна модель авто лімітована та погоджена керівництвом Збройних Сил України та Національної Гвардії України.

З продажу кожної машинки направимо 10% на закупівлю антидрон систем РЕБ для захисту військових України.

“Ми багато спілкуємось з військовими, допомагаємо, дружимо і бачимо з яким трепетом вони ставляться до шевронів своїх бригад. Це важливий символ братерства та приналежності до підрозділу. Військові носять шеврони в умовах цивільного життя – це про повернення додому. Цим проєктом ми висловлюємо повагу та вдячність всім героям, які захищають Україну. І робимо свій внесок у наближення Перемоги – щоб наші хлопці та дівчата були під захистом та повернулись до рідних. Ці машинки військові даруватимуть, як презенти з символікою своїх бригад волонтерам, побратимам з інших батальйонів та взводів. Через Шеврони Героїв ми прагнемо донести історії військових підрозділів, які вписали своє ім’я в перебіг війни. Та віримо, що ці машинки надихатимуть майбутні покоління оберігати свою країну”, – Павло Овчинніков, CEO KIDDISVIT.

Павло Овчинніков


Підтримати благодійний проєкт і придбати іграшки можна у найбільших мережах України: Будинок Іграшок, Аврора Мультимаркет, АНТОШКА, АТБ-маркет, Епіцентр, MYplay, Чудо Острів, ROZETKA, OKKO, MAUDAU, Мережа АЗК «WOG», UPG, Comfy, STYLUS.ua та інші.

Поділися цією статтею з іншими татами і мамами: