KIDDISVIT запроваджує додаткові міри захисту задля попередження короновірусу

KIDDISVIT у зв’язку з епідемією  коронавірусу в світі, вживає додаткові застережні заходи, які спрямовані на профілактику і недопущення розповсюдження появи вірусу.

В офіс компанії закуплені у достатній кількості антисептики.

Співробітники щодня проходять скринінг температури безконтактними термометрами перед початком робочого дня.

У разі потреби, кожен має можливість працювати на віддаленому режимі.

На кухні звичайний посуд замінили на одноразовий.

В офісних приміщеннях працюють спеціальні бактерицидні рециркулятори, які сприяють знезараженню повітря від вірусів та бактерій та є безпечними для людей та рослин.

Закуплені одноразові медичні маски. Активно проводиться дезінфекція місць загального користування. 

Працюємо у межах країни

KIDDISVIT обмежує на період карантину міжнародні відрядження співробітників, навчальні програми та просить утриматися від закордонних відпусток.

У разі поїздок за межі держави, яких неможливо уникнути, по поверненню просить дотримуватися домашнього карантину 14 днів.

З постачальниками продукції усі перемовини ми проводимо наразі дистанційно – по skype.

Спеціальними антисептиками буде забезпечені і магазини роздрібної мережі MYplay та працівники складу, на якому знаходиться продукція.

В усіх магазинах MYplay відмінені майстер-класи та святкові івенти.

Павло Овчинніков, СЕО компанії KIDDISVIT закликав співробітників відповідально ставитися до власного здоров’я та здоров’я оточуючих, у разі поганого самопочуття залишатися дома та звертатися за медичною допомогою. В жодному разі не займатися самолікуванням.

Ми не панікуємо, зберігаємо здоровий глузд та весняний настрій. А імунітет підтримуємо вітамінами – свіжими фруктами та вітамінними комплексами.

Будьте здорові!

Поділися цією статтею з іншими татами і мамами: