KIDDISVIT став учасником масштабного фестивалю BeLive!

Грандіозний сімейний фестиваль BeLive пройшов у Києві на головній арені країни в НСК «Олімпійський». Унікальний простір об'єднав в собі масу крутих розваг. KIDDISVIT представив улюблені бренди іграшок на масштабній kids zone!

 

4 дні в режимі нон-стоп, пролетіли, як один! Але, найголовнішою фішкою від KIDDISVIT був обмін легендарними лялечками L.O.L. Surprise!

 

Кожна маленька принцеса могла поміняти повторку та обрати собі лялечку на glam-зоні! Дівчата просто божеволіли від цієї ідеї!

 

Кожна змогла обрати собі лялечку, про яку давно мріяла!

 

Фестиваль BeLive об'єднав у собі всі грані розваг, просто хочеться сказати: Аааа-аа! Це було неймовірно круто! Зоряні хедлайнери, серед яких були: Jamiroquai, Hurts, MOZGI, Агонія, Kazka, Open kids та багато інших. Вся арена співала і танцювала!

 

Стендапери, з порцією свіжого гумору, Ulichnaya eda, блогери з корисними лекціями і креативна арт-зона, на якій KIDDISVIT для всіх бажаючих проводив майстер-класи з хітовими іграшами: YaGO, Engino, ЗНАТОК, 3Doodler Start, Stikbot, Scentos! Творча ейфорія охопила всі куточки НСК «Олімпійський»!

 

 

Ми подбали і про найменших). Для комфорту мам і малюків KIDDISVIT організував: пеленальну кімнату з японськими підгузками Goo.N, зону тест-драйв з навчальними іграшками і чудомобілями KIDDIELAND.

 

Спеціальним бонусом для матусь була - silent zone з вігвамами. Діти змогли відпочити, а мами погодувати дітей і звичайно ж скористатися натуральною ізраїльською косметикою від Mommy Care і засобами для підтримки грудного вигодовування від Lansinoh.

 

BeLive зібрав тисячі гостей! Діти і батьки, світилися, як промінчики і дуріли до упаду!

Епічніий фестиваль завершений.

А KIDDISVIT не прощається, а говорить до зустрічі у 2019 році!

Поділися цією статтею з іншими татами і мамами: