KIDDISVIT шукає талановитих студентів!

KIDDISVIT - відмінний старт кар'єри! Компанія запрошує студентів на стажування.

Студент-п'ятикурсник або майбутній магістр може за бажанням пройти у компанії тримісячну виробничу практику.

Студент-практикант потрапляє у компанію через відділ персоналу на загальних підставах: проходить співбесіду, тестування та озвучує, у якому відділі компанії, з огляду на свою спеціалізацію, він хотів би отримати досвід роботи.

Перед практикантом стоїть завдання максимально зануритися у робочий процес і втілити свої ідеї, покращити роботу відділу чи напрямку, який йому доручили.

Протягом усього стажування практикант отримує мінімальну ставку!

А після закінчення практики, якщо результати взаємодії влаштовують керівника відділу, людина може отримати пропозицію щодо подальшої співпраці, а його заробітна плата буде переглянута.  

У компанії вже стажувалися два молодих фахівця - у відділі продажів і відділі зовнішніх економічних зв’язків. І одна з практиканток відмінно впоралася з поставленими завданнями та після тримісячного стажування була прийнята на роботу.

«Для молодих претендентів таке стажування - відмінний спосіб спробувати свої сили вперше після навчального закладу. Застосувати знання на практиці у реальному житті та отримати досвід і роботу відразу після закінчення навчання», - каже Вадим Чумаченко, HR директор MYplay.

А для KIDDISVIT запрошення на роботу студентів - це можливість «виховати» фахівця з нуля, під конкретні завдання компанії.

Ми завжди раді грамотному та перспективному фахівцеві, з яким команда стане сильнішою й міцнішою!

Поділися цією статтею з іншими татами і мамами: