BABY born. Нова eco-friendly упаковка без застосування пластику!

KIDDISVIT, як офіційний дистриб’ютор лялечок BABY born в Україні, презентує малечі нову серію улюблених лялечок «Ніжні обійми» в екологічному пакуванні.

Компанія Zapf Creation, що випускає улюблену мільйонами дітей лялечку BABY born, відмовилась від пластику в пакуванні продукції та підтримала світовий еко-тренд.

Лялечка BABY born, залишилася такою ж красивою та няшною, якою її люблять дівчатка.

Та замість вікон для перегляду, що виконували роль «попереднього» знайомства, на пакування нанесено велике деталізоване зображення лялечки в масштабі 1:1.  

Власне коробка розпаковується без проблем та утилізується разом з макулатурою.

Тепер у ній немає пластикових віконець, кріплень і поліетиленових пакетів. Це означає, що вона значно простіше переробляється і менше шкодить довкіллю.

Втім, виникає питання: чи є сенс відмови від пластику в пакуванні коли лялечка теж з пластику?

У компанії зауважують, на відміну від пакування, яке моментально викидається,  лялечка для дитини  стає найкращою подругою на багато років. Часто навіть переходить від мами до донечки, чи від старших сестер до молодших дітей в родині.

Серед новинок BABY born, які компанія випустила до 30-річчя бренду, милі крихітки – Лялька BABY born серії "Ніжні обійми" - Чарівна дівчинка та Лялька BABY born серії "Ніжні обійми" - Чарівний хлопчик.

Глобальна особливість цієї серії у тому, що лялечка має нове eco-friendly пакування без застосування пластику.

«BABY born люблять і визнають як батьки і діти. Як бренд, який відіграє велику роль у житті дітей, ми маємо враховувати й решту факторів, що впливають на їхнє життя. Ми розуміємо, що наші покупці звикли бачити іграшки у вітринах. Але ж світ швидко змінюється, і діти, навіть не батьки, закликають враховувати усі фактори, що впливають на стан екології довкілля. Тож екологічність це позитивна зміна! І ми раді продемонструвати нашу турботу про малечу та їхнє майбутнє», - зазначила Касія Лескоу, менеджер з маркетингу Zapf Creation.

Новий стандарт пакування для лялечок та аксесуарів започатковано у 2021 році. 

Велика мета Zapf Creation - звільнити весь асортимент продукції  від пластику в пакуванні до осені 2022 року.

BABY born — із турботою про майбутнє дітей!

Поділися цією статтею з іншими татами і мамами: