26-разовий рекордсмен України зі збирання кубика Рубіка - ексклюзивно для бренду Rubik's!

Складання кубика Рубіка – універсальний та цікавий спосіб розвитку інтелектуальних здібностей, ефективний тренажер для логічного мислення.

KIDDISVIT, як офіційний представник бренду Rubik's в Україні, впевнений: здобути ці навички під силу багатьом!

Задля широкої популяризації цієї ідеї ми вирішили відзняти серію унікального відеоконтенту у стилі TikTok та Instagram.

Взяти участь у зйомках запросили дійсного чемпіона зі збирання кубика Рубіка Олександра Іванчака, 26-разового рекордсмена України. Він складає головоломку за 54 секунди – до того ж наосліп!

Звісно, усі ці віртуозні трюки, які продемонстрував Сашко, розраховані на WOW-ефект. Адже показує їх справжній чемпіон!

На відео Сашко демонструє, як збирати кубик наосліп, а ще ногами, жонглюючи та багато інших крутих трюків. Їх можна подивитися у нашому профілі Tik Tok.

Для новачка такі викрутаси з кубиком видаються надзвичайно складними. Втім, опанувати кубик Рубіка цілком реально! Цими відео ми хотіли надихнути хлопців і дівчат по всій Україні: зміг Сашко - і ти зможеш!

Про це свідчить історія Олександра Іванчака. Хлопець прийшов у спідкубінг у 17 років. Спочатку просто хотів виділятися серед однолітків, та згодом захоплення перетворилося на професійну справу.

Рекордний час Сашка у збиранні головоломки - 54 секунди наосліп. В Україні його результат поки що ніхто не побив.

«Увесь мій успіх базувався на тому, що я постійно комусь щось доводив. Рекорд України становив хвилину і 36 секунд. У першому раунді я збираю за хвилину 50. Проходжу у фінал. У фіналі прошу відсадити мене за найдальший стіл, тому що глядачі мене відволікають, у мене мандраж. І я збираю за 54 секунди! Це перший результат в Україні наосліп», — розповідає Олександр Іванчак.

26-разовий рекордсмен України та срібний призер Чемпіонату Європи зі збирання кубика Рубіка на швидкість сьогодні створює картини із кубиків на продаж.

Лише в TikTok у нього три мільйони підписників! Портрети, складені з кубиків, показують на власних сторінках у соцмережах Роберт Дауні-молодший, Ілон Маск, Ніл Патрік Харрісон і навіть футбольний клуб «Барселона»!

Вважається, що існує 43 мільйони комбінацій – кількість можливих варіацій зі складання кубика Рубика.

Дехто бачить у складанні кубика виклик – як то перепливти Ла-Манш чи підкорити Еверест. Та насправді скласти популярну головоломку не так вже й складно.

Для всіх, хто лише вчиться, KIDDISVIT створив власну відеоінструкцію.

 

Інформаційна довідка

Оригінальний кубик Рубіка та інші головоломки Ерне Рубіка випускаються виключно під брендом Rubik's Cube, якому вже 40 років. Під контролем англійців його виробляють і продають по всьому світу.

KIDDISVIT має ліцензійне право на продаж оригінального Rubik's Cube в Україні.

На відміну від численних копій, оригінальний кубик Rubik's міцний, якісний та яскравий. Його механізм забезпечує плавне й м'яке обертання.

У головоломці зберігся фірмовий хрускіт першої моделі кубика Рубіка.

На всіх сторонах використані кольорові пластикові вставки, що гарантує довговічність і завжди чудовий зовнішній вигляд кубика!

Поділися цією статтею з іншими татами і мамами: